GLINSKA ISTINA I STVARNOST

petak, 07.05.2010.

VLADAJUĆA GARNITURA SLAVI

Image and video hosting by TinyPic

Vladajuća garnitura glinskih vlastodržaca na čelu s gradonačelnikom Milanom Bakšićem konačno po prvi puta nakon izbora prije godinu dana ponovo slavi. Vesele se, a ni sami nisu svjesni što su učinili.

Uručili su prvi otkaz u Komunalcu d.o.o. Čistka je počela i na drugoj stepenici. Nakon neopravdanog i neobjašnjenog smjenjivanja skladištara, zapošljavanja svojih kadrova bez natječaja na izmišljena šefovska mjesta, direktor Goran Skoko i pravnik Igor Karaturović su uručili trenutni otkaz šefici računovodstva, naravno bez ikakvog objašnjenja.

Početkom godine su gradonačelnik i direktor Komunalca Glina d.o.o. naručili neovisnu revizijsku tvrtku da istraži poslovanje Komunalca u proteklim godinama. Plaćeni iznos za izvanrednu reviziju još nije objavljen, a jedino što je poznato da je revizijska tvrtka utvrdila da u Komunalcu nije bilo nezakonitog poslovanja.

Nakon pozitivnog nalaza revizije, postavlja se pitanje zašto se teroriziraju zaposlenici, prijeti im se otkazima, premještanjima, a u isto vrijeme promijenjen je dobavljač za komunalnu opremu i servisiranje kosilica i to nitko drugi nego servis kojemu je slučajno vlasnik sisački visokopozicionirani HSLS-ovac. U sadašnjoj vlasti nema i neće biti nepotizma kako bi rekla šefica nabave, inače gradonačelnikova jako dobra suradnica i rođakinja.

Cilj vladajuće garniture je, kako se čuje u javnom pogovoru, u što kraćem roku „pomesti“ sve dosadašnje zaposlenike koje je „zaposlio“ bivši gradonačelnik i na taj revanšistički način doći do novih radnih mjesta, naravno za ljude od „povjerenja“, kako bi se gradonačelnik hvalio da on samo zapošljava i otvara nova radna mjesta.

- 07:01 - Komentari (46) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< svibanj, 2010 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

MOJA DOMOVINA

OPIS BLOGA

  • hrvatska
    Opisivat ćemo istinu i stvarnost glinske sadašnjosti, malo se baviti prošlošću,
    a najviše onim što bi svi željeli da bude u budućnosti.
    wave


    SVE ŠTO SE ZABILJEŽI OSTAJE, A ŠTO SE PAMTI NESTAJE!
    kiss